PODERE SELVAPIANA

  • I marken

    Kornet til pastaen fra Selvapiana dyrkes i Abruzzerne af Gabriele og hans bror. Pastaen laves på den gamle italienske hvedesort “Senatore Capelli”, som er rig på proteiner, næringsstoffer og smag.

  • I produktionen

    Kornet bearbejdes nænsomt og tørres i 40-50 timer ved 39 grader, hvorefter det males på stenmølle. Denne proces bevarer alle de gode næringsstoffer i pastaen.

  • I pakken

    Pastaprodukterne fra Selvapiana er rig på smag og næringsstoffer.
    Der er en god struktur i pastaen når den er kogt og en smag der lægge sig et sted imellem almindelig pasta og fuldkornspasta.

    Kogeanvisning fra Gabriele
    Pastaen koges ved middelvarme i rigeligt og godt saltet vand. Vandet skal ikke bulderkoge, da det kan ødelægge strukturen og der skal bare røres 1-2 gange i pastaen i under hele kogningen.